7-місний кросовер Kia з Apple CarPlay і Android Auto коштує всього $13000

В автомобілі передбачено місце для бездротової зарядки смартфона, встановлені аудіосистема Bose з 7 динаміками і вентильовані передні сидіння.

Kia Sonet, випущений минулого року, є найдоступнішим компактним кросовером виробника. Тепер же Kia випустила на індонезійському ринку нову версію під назвою Kia Sonet 7, яка отримала сім місць, а також ряд нових привабливих опцій.

Габарити автомобіля складають 4120х1790х1642 мм, а колісна база дорівнює 2500 мм. 5-місна версія трохи коротша (3995 мм), але має такі ж інші габарити. Відрізнити зовні їх дуже складно, сидіння третього ряду в Sonet 7 розташовані в багажнику і призначені для дітей.

Крім третього ряду сидінь Sonet 7 отримав додаткові функції, такі як встановлені на даху вентиляційні отвори та більшу 10,25-дюймову інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto замість 8-дюймової панелі в оригінальному Sonet.

Крім того, в автомобілі передбачене місце для бездротової зарядки смартфона, встановлена аудіосистема Bose з 7 динаміками та вентильовані передні сидіння. 7-місна версія не має люка з електроприводом, присутнього в стандартній моделі.

Автомобіль комплектується 1,5-літровим бензиновим двигуном, який розвиває потужність 115 к.с. і має крутний момент 144 Нм. На вибір доступні 6-ступенева механіка або варіатор.

Ціна стартує з відмітки 13000 доларів.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело zigwheels.com