Tesla готує бюджетний електромобіль за $25000

Компанія Tesla випустить на китайський авторинок новий бюджетний електромобіль, повідомляє видання Sina. Він виявиться на третину дешевше Model 3.

За інформацією китайського видання, новий електромобіль був схвалений ще в вересні 2020 року. На даний момент він проходить тестування, яке завершиться до березня 2021 року. Електрокар побудований на платформі Model 3 і має такий же тип кузова – хетчбек. Але новинка стане компактніше моделей, вже представлених на китайському авторинку. На потік електромобіль повинні поставити вже в наступному році. Його ціна складе 24 750 доларів. З огляду на таку низьку вартість і популярність бренду, за ним можуть вишикуватися довгі черги.

Варто відзначити, що деякий час тому Ілон Маск повідомив про компактний хетчбек для Європи. Ймовірно, виробництво налагодять спочатку в Китаї, а потім вийде і західна версія електрокара, яка отримає ті ж силові агрегати, але інші кузовні панелі. Заміна останніх пов’язана з різним поданням про дизайн автомобілів в КНР і європейських країнах.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!