«Свято наближається»: PepsiCo отримає перші вантажівки Tesla Semi вже в цьому році

PepsiCo повідомляє, що до кінця року очікує 15 електричних вантажівок Tesla Semi. Запуск Tesla Semi відкладався кілька разів, але схоже, що автовиробник нарешті готується почати виробництво і постачання.

Минулого літа генеральний директор Ілон Маск (Elon Musk) повідомив співробітникам в електронному листі, що «пора довести Tesla Semi до масового виробництва». Зовсім недавно Tesla заявила, що електрична вантажівка буде запущена у виробництво в цьому році.

Поки неясно, яких обсягів виробництва електричних вантажівок Tesla може досягти в цьому році. Після анонсу Tesla Semi в 2017 році PepsiCo розмістила один з найбільших замовлень на 100 електричних вантажівок Tesla Semi.

У Tesla багато клієнтів, які розмістили великі депозити для резервування електричних вантажівок Tesla Semi, але їм не повідомили чітких термінів постачання. При запуску Tesla Semi у 2017 році автовиробник заявив, що серійні версії електричної вантажівки, що являють собою вантажівку класу 8 вантажопідйомністю 36 тонн, будуть мати запас ходу в 480 і 800 км при ціні 150 000 і 180 000 доларів відповідно.

Очікується, що Tesla оновить характеристики Tesla Semi при показі серійної версії, який може відбутися найближчим часом.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co