Volkswagen представив нове покоління свого найменшого пікапа Saveiro

Німецький автомобільний гігант Volkswagen представив оновлену версію свого найменшого пікапа. Saveiro спочатку дебютував у Південній Америці в 1982 році і бере свою назву від традиційного бразильського рибальського човна. Volkswagen Saveiro 2024 пропонує нову топову комплектацію, перероблений дизайн, оснащення та двигун.

У Saveiro змінився дизайн капота, радіатора, колісних арок, габаритних вогнів і таке інше. У всіх комплектаціях під капотом розміщено 1,6-літровий чотирициліндровий атмосферний двигун потужністю 116 к.с. із п’ятиступеневою механічною коробкою передач.

Volkswagen Saveiro 2024 випускається у чотирьох комплектаціях, включаючи нову топову Extreme. Базова пропонує задні парктроніки, електронну систему стабілізації, систему допомоги підйому та дискові гальма.

Saveiro Extreme поставляється з оригінальними колісними дисками та шкіряними сидіннями, чорною емблемою на середній стійці, наклейками на капоті та з боків, матовою чорною смугою ззаду. Крім того, версія Extreme отримала медіасистему з Apple CarPlay та Android Auto, чотири динаміки, камеру заднього виду, протитуманні фари та датчик тиску в шинах. Усі версії отримали 15-дюймові диски коліс.

Продаж стартує до кінця 2023 року. Ціни поки що не оголошені.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com