Швидший і потужніший: компанія Volkswagen представила ID. Buzz 2025

Компанія Volkswagen представила новий електричний мікроавтобус ID. Buzz 2025 в Північній Америці, який сильно відрізняється від моделі, що раніше вийшла в Європі.

Volkswagen заявила, що новий автомобіль адаптований до вимог клієнтів за допомогою більшої батареї, довшої колісної бази, збільшеної потужності та великої кількості сидінь.

Його габарити складають 4887 х 1979 х 1895 мм при колісній базі 3239 мм. Він на 175 мм довший за дворядну версію. Усередині розміщуються до семи пасажирів у салоні при стандартному компонуванні 2-3-2. Сидіння другого ряду можуть зрушуватися вперед і назад на відстань до 200 мм і складатися у співвідношенні 60:40. Другий і третій ряди складаються, а задні сидіння можна повністю прибрати.

Потужність складає 282 к.с. у задньопривідної та 330 к.с. у повнопривідної версії, максимальна швидкість становить 160 км/год. Акумулятор має ємність 91 кВт•год.

Сидіння з підігрівом входять до стандартної комплектації, а вікна другого та третього ряду тоновані. ID. Buzz оснащений найбільшим люком на даху із усіх пропозицій Volkswagen Group. Маючи довжину 1712 мм та ширину 1036 мм опціональний панорамний дах може змінюватися від непрозорого до прозорого завдяки електрохроматичній технології.

ID VW. Buzz 2025 для Північної Америки Buzz запуститься у багатьох кольорах європейської моделі, а також із деякими ексклюзивними для Північної Америки. Для американської моделі були представлені кольори Cabana Blue, Metro Silver та Indium Grey.

Стандартне обладнання включає сидіння з електроприводом, рульове колесо з підігрівом, розсувні вікна з електроприводом, дзеркала заднього виду з електроприводом та підігрівом, навколишнє освітлення та двері багажного відділення з електроприводом. По всьому салону розкидані вісім зарядних портів USB-C, 110-вольтова розетка спереду та 12-вольтова традиційна розетка у вантажному відсіку.

Продаж розпочнеться у 2024 році.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело carscoops.com