Оновлений Kia Soul сфотографували на тестах

Поточне покоління Kia Soul було випущене у листопаді 2018 року. Квадратний компактний позашляховик (під кодовою назвою SK3) мав хороший рівень продажів — близько 40 000 одиниць на місяць на ринку США, і тепер Kia намагатиметься зберегти його у свіжому вигляді протягом наступних двох років.

Нещодавно ми побачили перші фотографії рестайлінгової версії Kia Soul. Оскільки це перші шпигунські фотографії оновленого Soul, ми не можемо сказати, які зміни будуть у новинки.

Дивлячись на недавній рестайлінг моделей Kia, наприклад, фейсліфтинг K3, ми можемо очікувати появи нового двигуна, наприклад, додавання агрегату CVVD 1.6 Turbo, а також не виключається можливість появи версії GT-Line.

Досить складно побачити, що знаходиться під важким камуфляжем, але зміни обмежаться переробленими переднім та заднім бамперами, іншу решітку радіатора. Фари та задні ліхтарі також оновлять та оснастять іншою графікою.

Soul має отримати фірмовий пакет безпеки, а також нову мультимедійну систему, можливо, з 10,25-дюймовим екраном та оновленим цифровим кластером (як у новому K3/Forte).

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com