Серійну версію кабріолета Wuling Hongguang MINI EV помітили на тестах

На вулицях Китаю помічений прототип кабріолета мініатюрного електромобіля Wuling Hongguang Mini EV. Концептуальний автомобіль був представлений ще навесні на Шанхайському автосалоні.

Попри рясне використання камуфляжу, впізнавані риси Mini EV простежуються чітко. Відзначимо, що крім складаного м’якого даху, концептуальний кабріолет відрізнявся наявністю всього двох місць замість чотирьох, наявністю каркаса безпеки та декоративними елементами на бампері і дверях. Однак на загальну композицію декор особливо не вплинув, а на поміченому прототипі його і зовсім не розгледіти. Машина буде виконана на базі рестайлінгового Hongguang, який отримав нову світлотехніку.

У технічній частині кабріолет повністю відповідає стандартному Hongguang Mini EV. У розпорядженні водія один електродвигун на 27 к.с. з обертовим моментом 85 Нм. На вибір пропонуються дві батареї, які зможуть забезпечити запас ходу на 120 і 170 км. Очевидно, що відкрита версія буде мати інші цифри далекобійності за рахунок зміни аеродинаміки та маси.

Відзначимо, що останнім часом Wuling практично перестав розвивати модельний ряд повнорозмірних автомобілів, роблячи акцент суто на мініатюрних електрокарах. Одним з недавніх анонсів став двомісний Nano EV, який являє собою ребрендинговий Baojun E200. Новинку випустять в спеціальному забарвленні з героями мультиплікаційних фільмів студії Disney. При цьому технічні характеристики навіть вище, ніж у Hongguang.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело insideevs.com