Мінпром КНР розкрив зовнішність нового Chery QQ

Патентні фотографії автомобіля були опубліковані Міністерством промисловості та інформаційних технологій.

Китайський Мінпром виклав на своєму сайті фотографії Chery QQ, що готується до виробництва, повідомляє autohome.com.

Поява патенту в Міністерстві промисловості означає, що автомобіль знаходиться на фінальній стадії і скоро з’явиться у продажу. Саме це і підтверджується китайськими ЗМІ, які запевняють, що замовлення на машину будуть приймати вже 24 серпня.

Строго кажучи, екстер’єр QQ не є ніяким секретом. Раніше машину вже фотографували в заводському камуфляжі. Однак з публікацією нових зображень стає зрозуміло, що автомобіль отримає ще й кілька видів персоналізації. Наприклад, новинку можна буде замовити з чорним дахом, двома версіями декоративної псевдорешітки радіатора, двома ж варіантами задньої декоративної панелі на кришці багажника і двома видами фар на вибір.

Крім того, тепер уточнені габарити новинки 2980 мм в довжину, 1496 в ширину і 1637 мм у висоту. Колісна база складає 1960 мм.

Також стали відомі технічні характеристики. Chery QQ оснащується одним електродвигуном TZ160XFDM13A, який проводиться компанією Anhui Ruilu Technology Co., Ltd. Його віддача становить всього 27 кінських сил. А ось про ємності батареї і запас ходу поки немає ніякої інформації. Зате відомо, що вона є літій-залізофосфатною.

Нове покоління Chery QQ покликане доповнити лінійку мініатюрних електромобілів Little Ant, які є найпопулярнішими електромобілями цього бренду. Цілком ймовірно, що новинці вдасться переманити частину покупців у Wuling Hongguang Mini EV за рахунок подібних незграбних форм.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело autohome.com.cn