Українська поліція відкрила митну базу, щоб штрафувати “євробляхерів”

В МВС України вирішили максимально ускладнити життя для власників автівок на іноземній реєстрації. Як повідомляють активісти організації “АвтоЕвроСила”, патрульна поліція почала авиписувати протоколи зі штрафами один за одним. Зокрема, річ йде про місто Харків. Кожен зі штрафів на суму 8500 гривень.

Як кажуть активісти, в кожному випадку накладення штрафу, патрульна поліція повідомляла про те, що вже “відкрито митну базу”, тому й здійснюється штрафування. Водночас керівництво національної поліції Харкова стверджує, що доступу до митної бази не давали.

Активісти вже опублікували в мережі кілька відео, де вони спілкуються з правоохоронцями на тему штрафів для власників автомобілів на іноземній реєстрації:

Юристи організації “АвтоЕвроСила” запевняють, що подібні дії поліції значно перевищують дані їм повноваження. Крім того, активісти нагадують про дії меморандуму між МВС та їх громадською організацією.

Провідник “АвтоЄвроСили” повідомляє, що вже отримано 15 заяв про штрафи “евробляхерів» у Харкові та Харківській області.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело avtoblog.ua