У США почалося виробництво абсолютно нового позашляховика Honda Pilot. Ціни стартують з $39150

Тут атмосферний V6 з об’ємом 3,5 л і 10-ступеневий “автомат”.

Honda офіційно представила позашляховик Pilot четвертого покоління у листопаді, а зараз у США, на заводі Honda у Лінкольні (штат Алабама), стартувало виробництво новинки.

“Цілком новий Honda Pilot – це неймовірний продукт, який зажадав рішучих зусиль кожного співробітника на автозаводі в Алабамі, і я пишаюся тим, як наша команда подолала численні проблеми”, – заявив керівник підприємства Ламар Вітакер (Lamar Whitaker).

Новий Honda Pilot – найбільший позашляховик Honda за всю історію: модель четвертого покоління довша і ширша за попередника. Автомобілі в США запропонують у п’яти комплектаціях за ціною від 39 150 доларів за базову версію Sport.

Єдиною доступною силовою установкою є атмосферний (!) 3,5-літровий V6 потужністю 285 к.с. і крутним моментом 355 Нм. У моноприводній версії автомобіль може буксирувати причіп масою 1588 кг, у повнопривідній – до 2268 кг. Двигун передає момент на колеса через 10-ступеневий “автомат”, який виробляють на заводі Honda Transmission у Таллапусі (штат Джорджія).

У комплектацію версії Sport входить камера заднього виду, підігрів передніх сидінь, система контролю спуску з гори, світлодіодні фари, 20-дюймові колісні диски, система моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, тризонний клімат-контроль, аудіосистема з сімома динаміками 20-дюймовий сенсорний екран.

У версії Elite за 52 030 доларів передні сидіння оснащені не тільки підігрівом, а й вентиляцією, також є підігрів крісел другого ряду, проєкційний дисплей, екран з діагоналлю 10,2 дюйми в цифровій комбінації приладів і повний привід.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело autoevolution.com