Mitsubishi оновила Outlander для ринку ЄС

До 2025 модельного року компанія Mitsubishi Motors оновила свій середньорозмірний кросовер Outlander. У машині розширили набір опцій і посилили «звички водіння», при цьому був збільшений екран медіасистеми.

Система повного приводу S-AWC з окремим заднім електродвигуном була оптимізована для кращої стійкості автомобіля на будь-якому типі дорожнього покриття. У підвісці використовуються різні пружини та амортизатори, щоб автомобіль їздив більш плавно.

Переналаштований алгоритм роботи електропідсилювача керма. Зусилля на рульовому управлінні знижені при маневруванні на паркувальних швидкостях, в той час як на високих швидкостях реакція більш виражена. Крім того, Outlander почали оснащувати шинами нової моделі.

Акумуляторний гібрид Outlander PHEV отримав тягову батарею, збільшену з 20 до 22,7 кВт∙год. Гібрид також отримав нову решітку радіатора з сервожалюзі – це зменшує опір повітря на трасі і тим самим підвищує енергоефективність.

Outlander отримав оновлений медіакомплекс та 12,3-дюймовий екран замість колишнього 9-дюймового. Список опцій автомобіля поповнилася просунутою аудіосистемою Yamaha з 12 акустичними динаміками. Всі Mitsubishi Outlander поки що збирають лише в Японії.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!