Tesla Model 3 Performance встановив кілька рекордів на трасі Laguna Seca

Tesla Model 3 Performance давно зарекомендував себе як один із найпотужніших спортивних седанів на ринку, і його останнє оновлення лише зміцнило цей статус. Нещодавно оновлена ​​модель вже встановила два рекорди на трасі Laguna Seca, перевершивши попередню версію Model 3 Performance із меншою кількістю модифікацій. Команда Unplugged Performance знову продемонструвала можливості електромобіля, зайнявши подіум на фестивалі Gridlife Laguna Seca.

Unplugged Performance, відома компанія з тюнінгу автомобілів Tesla, давно підтримує розвиток електромобілів в автоспорті. Після вражаючих досягнень із сильно модифікованою Model S під назвою The Dark Helmet, команда тепер фокусується на нещодавно оновленій Tesla Model 3 Performance. І результати виявилися дивовижними — оновлена ​​версія показала кращі результати, ніж модифікована попередня модель.

Минулого тижня стало відомо, що оновлена ​​версія Model 3 Performance у кольорі Ultra Red встановила кілька рекордів на трасі Laguna Seca. Водій команди UP Крейг Кокер за кермом цього авто встановив нові рекорди для Tesla Model 3 на вуличних шинах Michelin Cup 2R, показавши час 1:33.989. А потім за допомогою гоночних сліків Michelin S8A Крейг встановив новий абсолютний рекорд для Tesla Model 3 на трасі — 1:32.853.

Це стало можливим завдяки покращенню підвіски та гальм, а також зменшенню ваги машини майже на 45 кг за рахунок видалення непотрібних частин салону. Таким чином команда покращила попередній рекорд своєї моделі Ascension-R на три секунди з меншою кількістю доробок, що виводить Tesla Model 3 Performance в категорію суперкарів. За даними FastestLaps.com, подібні результати показують такі автомобілі, як Lamborghini, Porsche та McLaren.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co