Новий рекорд Tesla: цього разу справа не у продажу

Одна з характеристик Tesla Cybertruck, що найбільш критикуються, — його не вражаюча швидкість зарядки. Однак це може залишитися в минулому. Нещодавно імпортований до Словаччини Cybertruck встановив новий рекорд із зарядки, досягнувши пікових 405 кВт на зарядній станції потужністю 600 кВт.

Раніше багато хто вважав, що повільна зарядка Cybertruck пов’язана з осередками 4680, які використовуються в батареях. Однак останній рекорд показує, що проблема не в батареях. У серпні Tesla провела тести на деяких зарядних станціях Supercharger і нові результати дивують – електромобіль показав високу ефективність зарядки.

Офіційно Tesla заявляє, що пікова потужність заряджання Cybertruck на станціях Supercharger складає 250 кВт. Однак реальний потенціал автомобіля, як показали тести, значно вищий.

Наприклад, у столиці Словаччини, Братиславі, на новій зарядній станції потужністю 600 кВт, Cybertruck досяг рекордних 405 кВт. Хоча відео, що підтверджує цей факт, немає, фотографії екрана зарядної станції свідчать про високі показники.

Багато хто запитує, чому в Північній Америці на зарядних станціях потужністю 800 вольтів Cybertruck не показує таких високих результатів. У той час, як у Європі, як стверджують власники електропікапа, він не може заряджатися на станціях Tesla CCS2 Supercharger.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co