Електричні пікапи Luaz “Фермер” планують вивести на ринок Європи

Електричні пікапи Luaz “Фермер” готуються до масштабного прориву. Українська компанія Luaz Motors активно поставляє ці автомобілі в різні куточки країни, і тепер вони готові підкорити Європу.

Завдяки отриманню гранту від USAid Ukraine за програмою «Конкурентоспроможна економіка України», Luaz Motors має всі шанси вийти на ринок ЄС, забезпечивши юридичну підтримку та масштабування виробництва.

Основою для Luaz “Фермер” стала модель китайського виробника Hebei Kaiyn Motors, але українські інженери не зупинилися на цьому. Вони планують збільшувати частку вітчизняних комплектуючих, серед яких світлотехніка, крісла, батареї та зарядний пристрій. У перспективі компанія планує виробляти рами та електромотори на українських підприємствах, що ще більше підвищить надійність та якість цих пікапів.

Luaz “Фермер” має звичайну двомісну кабіну та вантажний відсік завдовжки 1,5 метра, оснащений відкидними бортами. Вантажопідйомність становить 1000 кг, що робить цей пікап ідеальним для перевезення вантажів у різних умовах. Електромотор потужністю 5 кВт забезпечує максимальну швидкість до 50 км/год, а можливість встановлення до трьох батарейних блоків ємністю по 6,4 кВт кожен дозволяє досягти запасу ходу до 300 км.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!