Hyundai поставить до Європи новий Ioniq та бюджетний електромобіль

Hyundai виводить на ринок ЄС два нові електромобілі – бюджетний Inster та новий Ioniq, щоб збільшити свою частку на ринку в регіоні.

«Наша мета полягає в тому, щоб цього року продаж електромобілів складав 14% від загального обсягу наших продажів у Європі або навіть трохи більше», – заявив генеральний директор Hyundai Europe Майкл Коул у коментарі Automotive News.

Минулого тижня Hyundai вперше представила Inster EV перед його офіційним дебютом на виставці Busan International Mobility 28 червня. Доступний електромобіль буде коштувати менше ніж $27 000. Відомо, що Inster був створений на базі компактної моделі Casper і отримав запас ходу 255 км.

Що стосується нового Ioniq, який корейський виробник представить ближче до кінця року, то експерти впевнені, що йдеться про новий повнорозмірний кросовер Ioniq 9, який нещодавно був помічений на випробуваннях.

Швидше за все, електромобіль буде збудовано на платформі E-GMP, яка забезпечує запас ходу понад 450 км, швидку зарядку за 20 хвилин та доступну ціну.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!