2000 км на одному баку: Chery анонсувала інноваційну гібридну систему

У світі китайських електромобілів компанії невпинно змагаються за звання лідера. Нещодавно ми повідомляли, що BYD та Geely заявили про розробку систем PHEV, здатних долати 2000 км та споживати менше 3 літрів на 100 км. Тепер Chery намагається перевершити їх, проводячи реальне випробування, яке транслює у прямому ефірі.

У випробуваннях беруть участь два автомобілі Chery Fulwin A8 Pro, повністю заправлені паливом і заряджені, щоб перевірити, чи можуть вони досягти поставленої мети. Обидва автомобілі вирушили вчора о 15:00 з Уху, провінція Аньхой, де знаходиться штаб-квартира Chery. Маршрут включає 12 етапів і передбачає нічне водіння, а завершення заплановане на сьогодні о 21:00 за пекінським часом у Яньчен, провінція Цзянсу.

Для забезпечення чистоти експерименту автомобілі були заправлені та заряджені, а потім опломбовані, щоб унеможливити дозаправку або підзарядку в дорозі. Крім того, випробування транслюється у прямому ефірі в соцмережі Douyin. На даний момент автомобіль №1 показує найкращі результати, подолавши 1214,6 км і споживаючи в середньому 2,6 л/100 км, тоді як автомобіль №2 проїхав 1213,8 ​​км, середня витрата склала 2,7 л/100 км.

Chery Fulwin A8 Pro оснащений гібридною системою Chery Kunpeng C-DM із п’ятим поколінням гібридного двигуна ACTECO 1.5TGDI. Паливний бак автомобіля має об’єм 60 л, а ємність акумулятора – 18,3 кВт/год. На передній осі розташований електродвигун потужністю 150 кВт і моментом, що крутить, 310 Нм. Трансмісія є одноступінчастою гібридною КПП (DHT), а загальна потужність системи становить 360 к.с. з крутним моментом 530 Нм.

В даний час Chery Fulwin A8 Pro ще не надійшов у продаж і має бути запущений 18 квітня. Модель є похідною від Chery Arrizo 8 із ДВЗ. Fulwin – це назва першого автомобіля Chery, яка тепер відроджена як суббренд для гібридних версій моделей Chery. Вже існує Chery Fulwin A8, але нова версія Pro відрізняється від неї.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com