Mahindra vs Jeep: знайди 10 відмінностей

Fiat Chrysler Automobiles і Mahindra продовжують боротьбу за фірмовий стиль Jeep. За даними пресцентру Mahindra, модернізований Roxor 2021 роки не порушує фірмовий стиль Jeep Renegade. Хоча Mahindra ще не розкрила Roxor 2021 року, юридична битва між двома компаніями досягла апогею минулого року, коли суддя в адміністративних справах Кемерон Елліот встановив, що Roxor порушив торгову марку Jeep.

Ключовими елементами дизайну корпусу були зовнішні засувки капота, прорізи у дверях над нижньою частиною бічних панелей кузова, квадратна форма корпусу з плоскими вертикальними бічними сторонами та задні панелі кузова, що закінчуються приблизно на тій же висоті, що і капот.

Гендиректор Mahindra Automotive North America Рік Хаас навіть визнав схожість в показаннях, сказавши, що Roxor «виглядає як Jeep». З огляду на всі докази, Елліот виявив, що Roxor порушує торговельну марку Jeep, і рекомендував заборонити Mahindra продавати Roxors в США. Юридичні проблеми тривали. У січні Mahindra представила оновлений Roxor. Однак зміни стилю обмежені. Найпомітнішою відмінністю стала перероблена решітка радіатора, натхненна класичними Toyota Land Cruisers.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело carandbike.com