В Дубаї знайшли покинутий «Бетмобіль» (відео)

На ресурсі Reddit опубліковано фото засипаного піском і пилом «Бетмобіля»: автор стверджує, що зроблена вона на території одного зі складів Дубая, при цьому машина виглядає покинутою. Видання Autoevolution вважає, що «Бетмобіль» може виявитися однією з копій машини, яка знімалася в «Темному лицарі», причому легальною.

У коментарях до фотографії можна зустріти твердження, що технічно вважати «Бетмобіль» покинутим не можна – у нього є офіційний власник, який періодично на ньому навіть виїжджає, а стан, відображений на фото, пов’язане з відсутністю належного догляду.

При цьому питання, чи дійсно це Tumbler зі знімального майданчика фільму Кріса Нолана, де головну роль зіграв Крістіан Бейл, залишається відкритим. За однією з версій, це дійсно кіноавтомобіль, за іншою – одна з п’яти офіційних реплік, випущених з дозволу творців кіно і допущених на дороги загального користування.

Одна з таких, за даними видання, була оснащена восьмициліндровим двигуні Chevrolet обсягом 5,7 літра, що розвивав близько 500 к.с., і була здатна імітувати реактивний вихлоп.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!