Представлено позашляховик для справжніх любителів риболовлі, полювання та активного відпочинку

Nissan представила Project Trailgater - туристичну спеціальну версію пікапа Frontier

Компанія Nissan представила концепn на базі оновленого Frontier Pro-4X у співпраці з Music City Trucks.

Серцем цього позашляховика є 3,8-літровий двигун V6 потужністю 310 к.с. і 381 Нм крутного моменту. У парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу він впевнено долає будь-які перешкоди, забезпечуючи комфортне пересування по бездоріжжю.

Головною «родзинкою» є наявність двох 43-дюймових телевізорів. Супутниковий інтернет Starlink забезпечує стабільний та швидкісний доступ до мережі навіть у найвіддаленіших куточках планети.

Також позашляховик оснащений повністю укомплектованим мобільним кухонним гарнітуром зі складною мийкою. Крім того, у списку оснащення є додаткова акумуляторна батарея, пропановий гриль, холодильник, складна сонячна панель потужністю 180 Вт.

Створена на базі оновленого Frontier Pro-4X, модель була створена у співпраці з Music City Trucks і оснащена безліччю аксесуарів Nismo Off-Road. Вони включають в себе комплект ліфта і перероблену підвіску з кованими верхніми важелями управління, а також високопродуктивними амортизаторами, пружинами і койловерами.

Кастомна вихлопна система додає брутальності, а багажник на даху та допоміжні фари розширюють функціональність. 17-дюймові колеса, взуті в шини Yokohama Geolandar M/T, доповнюють образ справжнього підкорювача бездоріжжя.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!