Cupra вивела на тести потужну версію кросовера Terramar VZ

Нещодавно CUPRA представила свою велику новинку і вже відкрито прийом замовлень на модель, яка обіцяє стати справжнім хітом продажів, перевершивши навіть успіхи Formentor. Новий Terramar, більший у порівнянні з ним, має всі якості, щоб стати лідером у своєму сегменті.

Виробництво вже почалося на заводі Audi в угорському місті Дьйор, а тим часом CUPRA продовжує тестування однієї з найспортивніших і водночас ефективних версій свого нового позашляховика. Йдеться про CUPRA Terramar VZ PHEV. Цю модель знову вдалося зняти під час випробувань.

На фотографіях з тестів можна побачити CUPRA Terramar VZ PHEV в елегантному чорному металіку, оснащений 19-дюймовими аеродинамічними легкосплавними дисками. Машина взута у шини розміром 255/45 R 19 на обох осях. Однак на цій версії помітний особливий елемент, який поки недоступний у конфігураторі CUPRA: потужні перфоровані гальмівні диски на передній осі з мідними супортами.

Ця гальмівна система є опцією та ексклюзивною для комплектації VZ, але зазвичай йде з більшими 20-дюймовими колісними дисками. Це може означати, що CUPRA планує запропонувати цю опцію ширшому колу клієнтів, а не обмежувати її найдорожчою версією. CUPRA Terramar VZ PHEV – це найпродуктивніша версія в лінійці, гібридна модель з максимальною потужністю 272 к.с.

Новий Terramar це перший автомобіль CUPRA, в якому немає дизельних версій. Натомість він пропонує електричний запас ходу до 100 кілометрів на одній зарядці. Це перший автомобіль групи Volkswagen та свого сегмента, який повністю відмовився від дизеля. Такий крок може виявитися спірним через вищу вартість моделі, обумовлену наявністю потужної батареї. Тільки час покаже, чи це рішення буде вірним.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com