Skoda представила оновлену версію кросовера Kodiaq SportLine

Skoda представила оновлену версію Kodiaq у спортивній комплектації SportLine, яка привертає увагу своїм динамічним дизайном та розширеним набором функцій. Ця модель доступна як у п’ятимісній, так і семимісній версії.

Зовнішній вигляд Kodiaq SportLine прикрашений глянсовими чорними елементами, включаючи радіаторні грати, бічні спідниці та елементи на даху, а також чорним дифузором на задньому бампері. Зміни також торкнулися фар та задніх ліхтарів, що додає автомобілю сучасності.

В інтер’єрі новий Kodiaq SportLine пропонує спортивні сидіння з оббивкою з мікрозамші та штучної шкіри, а також алюмінієві педалі та спортивне кермо з підкермовими пелюстками. Автомобіль оснащений адаптивною системою Dynamic Chassis Control, яка забезпечує високий рівень комфорту та керованості.

Ціни починаються від 42705 фунтів стерлінгів для базової моделі і можуть досягати до 48725 фунтів для семимісних варіантів з повним приводом і потужнішими двигунами. Гібридна версія Kodiaq iV у комплектації SportLine також доступна, починаючи від 47135 фунтів.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com