Sharp представила електрокар у вигляді пересувного офісу

Японська компанія представила свій перший прототип електромобіля, який отримав робочу назву LDK+. Модель відрізняється незвичайним дизайном і нагадує швидше пересувний офіс на колесах. Дивує і облаштування автомобіля у салоні.

Концепт показали на технічній виставці Sharp у Токіо. Для його створення компанія отримала допомогу Hon Hai. Також у розробці прототипу виробнику допомагав стартап Folofly, що базується у Кіото.

Футуристичний електрокар оснащений величезним 65-дюймовим екраном в задній частині салону і сидіннями, що обертаються, які дозволяють автомобілю трансформуватися в свого роду компактний кінотеатр. За словами офіційного представника Sharp Тосіхіко Осади, компанія мала на меті створити електромобіль, який використовується як повноцінний офіс і житловий простір.

Це перший досвід Sharp у створенні електричних транспортних засобів. Раніше компанія займалася виключно створенням електроніки. Нещодавно керівництво оголосило про реструктуризацію деяких відділів через збитки в сегменті виробництва РК-екранів.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело global.sharp