Volvo анонсувала презентацію 10 нових та оновлених моделей до 2026 року

Volvo оголосила про майбутнє оновлення свого модельного ряду на ринку США та Канади, включаючи запуск 10 нових та перероблених моделей протягом наступних двох років. Особливу увагу компанія приділила презентації нового електричного кросовера EX90, який незабаром з’явиться на ринку, пишуть ЗМІ.

У рамках розширення модельного ряду Volvo акцентувала увагу на нових проєктах, включаючи електричний кросовер середнього розміру EX60 та седан ES90, а також гібридний кросовер з покращеним запасом ходу. Ці новинки показують прагнення Volvo запропонувати різноманітні варіанти двигунів, відходячи від виключно електричної стратегії.

Майкл Коттон, голова Volvo USA, наголосив, що нова продуктова лінійка відповідає очікуванням ринку розкішних автомобілів та зміцнить позиції компанії у конкурентній боротьбі. Серед очікуваних новинок – ES90, електричний седан із запасом ходу до 640 км, який вийде на ринок у 2024 році для конкуренції з такими моделями, як Tesla Model S та BMW i5. Нові моделі на платформі SPA3, наприклад EX60, будуть оснащені більш ефективними електромоторами та батареями більшої ємності, що забезпечить покращену дальність ходу та зниження ваги автомобілів.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com