Нові можливості для власників: Lucid оновила всі випущені електрокари

Lucid Air має всі якості, які очікуєш від розкішного електроседана: блискавичне прискорення, просторий салон і футуристичний дизайн, який виділяє його на дорогах. Однак сучасні покупці очікують від своїх автомобілів не лише фізичної продуктивності, а й передових програмних рішень, здатних конкурувати з найкращими пропозиціями на ринку.

Саме тому Lucid випускає масштабне оновлення програмного забезпечення повітрям, яке включає поліпшення автоматизованих систем допомоги водієві і систему голосового управління.

Одним із головних елементів оновлення стала модернізація системи допомоги водієві DreamDrive Pro. Вона отримала високодеталізовані карти для руху автомагістралями та 3D-візуалізацію того, що «бачить» автомобіль на панелі приладів. Система може сповільнюватись на крутих поворотах, а також отримала покращення функції руху в пробках. Тепер навіть якщо машина стоїть у пробці тривалий час, вона автоматично відновлює рух, якщо водій дивиться вперед.

Крім того, інструкції з навігації Apple CarPlay тепер відображаються на панелі приладів. Як і в деяких інших виробників, довге натискання на покажчик повороту автоматично змінює смугу руху.

Оновлення включає і систему голосового управління, яка працює подібно до Google. Достатньо натиснути кнопку мікрофона або сказати «Hey Lucid», щоб керувати різними налаштуваннями автомобіля за допомогою голосу.

Також на основі відгуків власників було зроблено покращення системи попередження про паркування – тепер вона відключається при швидкості понад 10 км/год.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co