Huawei показала люксовий седан Stelato S9 на живих фото

Новий люксовий седан Stelato S9 від Huawei вийде на ринок Піднебесної на початку серпня, але характеристики машини вже розсекречені, а зараз з’явилося багато нових живих фото, що демонструють інтер’єр машини. Ресурс Autohome вигадав оригінальне порівняння: Stelato S9 запропонує розкіш Mercedes-Maybach за ціною Mercedes-Benz E-класу.

Спереду у Stelato S9 одразу п’ять екранів: по одному у складі цифрової панелі приладів та медіасистеми, два – замість дзеркал заднього виду (на них транслюється картинка з відповідних камер) та ще один у дзеркалі заднього виду.

Ще два екрани ззаду: один у формі планшета служить для керування аудіосистемою, кліматичною системою та зміни налаштувань сидінь, а інший висувний вбудований у стелю та працює у складі лазерного ТБ, максимальний розмір діагоналі – 32 дюйми.

Stelato S9 оснащений задніми надкомфортними кріслами “нульової гравітації”. Вони регулюються за допомогою електроприводів у 12 напрямках. Ширина висувної підставки для ніг становить 429 мм – більше, ніж у мінівенах, і порівняно з Mercedes-Maybach.

Седан оснащений акустичною системою Huawei Sound Superior із 25 динаміками. Акустика формату 7.1.4 видає 2080 Вт. У всіх вікнах машини – двошарове звуконепроникне скло.

Stelato S9 отримав п’ять (!) сонцезахисних шторок з електроприводом, причому всі вони розміщені ззаду (навіть невеликі задні вікна мають шторки).

У плані потужності Huawei не стала гнатися за конкурентами. Так, у базовій версії Stelato S9 задньопривідний, потужність електромотора складає 309 к.с. У топовій версії з повним приводом потужність силової установки – 523 к.с. Запас ходу електромобіля – 665-672 км.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com