Компанія Volkswagen показала інтер’єр нового Т7 Transporter

“VW Комерційні автомобілі” продовжує розкривати деталі нового VW T7 Transporter, представивши зображення інтер’єру, розробленого з акцентом на максимальну зручність використання. Модель, що базується на платформі Ford, відрізняється інтеграцією аналогових та цифрових елементів керування.

Головний дизайнер Альберт Кірцінгер наголосив, що новий Transporter має «безперервний ландшафт кокпіту», що поєднує цифрові функції з «відчутними аналоговими елементами управління». Це дозволить користувачам швидко адаптуватися до нового автомобіля. Водії, знайомі з T6.1, не будуть мати труднощів із освоєнням нового T7.

Новий Transporter запускається кнопкою старту, розташованої поряд з 12-дюймовою цифровою панеллю приладів і 13-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи. На рульовій колонці розміщено селектор АКПП, звільняючи місце для колін водія. Селектор механічної коробки залишається в центральній консолі.

Багатофункціональне кермо оснащене кнопками для регулювання гучності інформаційно-розважальної системи, що можна зробити також за допомогою класичного поворотного регулятора. Ручне гальмо замінено на кнопку в центральній панелі, що звільняє простір у ногах. Великі підсклянники у центральній консолі та додаткові відсіки для зберігання додають зручності.

Новий Transporter пропонує вантажний відсік об’ємом від 5,8 до 9,0 кубічних метрів залежно від колісної бази та версії даху, а також місце для трьох європалет.

Також модель отримала численні роз’єми, у тому числі USB-A, USB-C та 12V розетки, а також опціонально розетку 230V. У дизельних версіях 230V розетка знаходиться біля сидіння водія, а в електричних і гібридних моделях доступні додаткові розетки на 230V із загальною потужністю 2300 Вт.

Новий VW Transporter з’явиться на німецькому ринку на початку 2025 року.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co