Компанія Hyundai оголосила ціни на оновлений Tucson 2025

Hyundai Tucson 2025 модельного року, який отримав оновлені деталі кузова та салону, а також інші покращення, нарешті отримав цінник. Початкова комплектація SE стартує в США з 29 750 доларів, що лише на 875 доларів більше, ніж торік. Топова версія Limited починається з 48485 доларів.

Після анонсу європейської версії Hyundai Tucson 2025 у листопаді минулого року виробник розповів подробиці про лінійку для США. Поряд з новим дизайном коліс, а також рестайлінговими переднім і заднім бамперами, оновлений Tucson зменшив кількість окремих денних ходових вогнів на радіаторних ґратах з 10 до 8. Також з’явилися нові анодовані алюмінієві зовнішні значки, задня щітка склоочисника стала коротшою, а модель X отримала рейлінги на даху.

Hyundai Tucson 2025 поставляється зі стандартним 187-сильним 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном, пов’язаним із восьмиступеневою автоматичною коробкою передач і переднім або повним приводом. Є вибір між гібридною силовою установкою потужністю 231 к. с. або гібридною установкою, що підключається потужністю 268 к. с. Обидва варіанти стандартно поставляються з повним приводом і водії тепер можуть вибирати між різними рівнями рекуперативного гальмування. Hyundai представляє три нові режими водіння. Поряд з індивідуально налаштованим My Drive, режим Baby допомагає забезпечити більш плавне прискорення, а Green Zone націлений на оптимізацію електричного режиму PHEV.

Усередині панель приладів Tucson була кардинально перетворена. Тепер вона доступна із двома 12,3-дюймовими дисплеями під однією скляною панеллю, лівий екран показує блок датчиків, а правий працює як інформаційно-розважальна система. Поряд із переробленою центральною консоллю з новою бездротовою зарядною панеллю, з’явилася полиця для зберігання речей, звернена до переднього пасажира.

Бездротові Apple CarPlay та Android Auto стали стандартними для всіх комплектацій. З’явився проєкційний екран Tucson, сканер відбитків пальців на панелі приладів, який можна використовувати замість смарт-ключа, підтримка бездротових оновлень програмного забезпечення.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело caranddriver.com