Електромобілі зачекають: Genesis заявила, що “клієнти хочуть гібриди більше, ніж електромобілі”

Різні автовиробники, які робили сміливі заяви, обіцяючи електрифікувати свої лінійки, тепер переглядають свої плани та коригують їх. Серед них і Genesis.

Майк Сонг, керівник Genesis, розповів Top Gear, що “клієнти хочуть гібриди більше, ніж електромобілі”, тому компанія хоче вивести гібриди на ринок “якнайшвидше”.

У вересні 2021 року автовиробник оголосив, що з 2025 року кожен новий автомобіль отримуватиме повністю електричну силову установку. Сонг підтвердив в інтерв’ю, що «електрифікація, як і раніше, є баченням компанії». Компанія, як і раніше, планує пропонувати повністю електричні автомобілі, але у покупців буде більше варіантів вибору.

Сонг не уточнив, який тип гібридних силових агрегатів використовуватимуть автомобілі Genesis. Цілком імовірно, що бренд запозичить варіанти силових установок Hyundai, щоб прискорити їх появу. Брат люксового бренду пропонує звичайні гібридні та плагін-гібридні варіанти для декількох моделей, які Genesis може перенести на свої автомобілі.

Варто додати, що гібриди здаються розумним вибором, оскільки продаж гібридів Volvo зріс на 45% на тлі падіння продажів електромобілів — у першому кварталі вони впали на 65%. Toyota повідомила, що продаж Prius злетів на 138% за перші три місяці року.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com