Skoda показала перше зображення Fabia нового покоління

Хетчбек Fabia четвертого покоління побудують на платформі MQB-A0 і представлять навесні 2021 року.

Компанія Skoda представить Fabia четвертого покоління навесні нинішнього року. Про це йдеться в прес-релізі чеського бренду. Продажі машини на місцевому ринку стартую восени. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Також Skoda опублікувала перше тизерне зображення майбутньої моделі, яке не відрізняється великою інформативністю. На знімку представлений п’ятидверний хетчбек. Автомобіль отримає великий спойлер і світлодіодну оптику. В цілому в зовнішності автомобіля можна простежити схожість з гібридним концепт-каром Skoda Vision RS, представленим в 2018 році.

Раніше хетчбек Fabia вже не раз потрапляв в об’єктиви фотошпигунів. Що стосується універсалу, то він буде представлений пізніше.

У компанії підтвердили, що машину побудують на платформі MQB-A0, раніше запроваджену на нових Volkswagen Polo, Seat Ibiza і Audi A1. Очікується, що Fabia виросте в розмірах. Також в Skoda розповіли, що розмір багажного відділення у машини збільшиться на 50 літрів.

Всі технічні характеристики новинки тримаються в секреті. У Skoda лише розповіли, що передньопривідна машина буде пропонуватися виключно з бензиновими моторами. Агрегати працюватимуть спільно з «механікою» або семиступеневим “роботом”. Також хетчбек оснастять передовими системами безпеки і допомоги водієві на дорозі. Однак їх перелік поки не розголошується.

Швидше за все, в майбутньому у Fabia може з’явитися і модифікація на газу. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com