Перший автомобіль Huawei не вразив результатами краш-тесту

Експерти очікували на велику захищеність, враховуючи вартість моделі.

Видання CarNewsChina розповіло про результати краш-тесту кросовера Aito M7, що його розробили фахівці IT-компанії Huawei спільно з інженерами автомобільної марки Seres. Випробування провели експерти китайського дослідницького інституту страхування, які залишилися незадоволеними отриманими результатами. Фахівці не впевнені, що новий транспортний засіб здатний захистити водія за серйозного зіткнення.

Під час краш-тесту безпеку Aito M7 перевірили у процесі лобового зіткнення на швидкості 64 кілометри на годину з 25-відсотковим перекриттям. Результат виявився незадовільним. На момент зіткнення передня стійка кузова машини пішла в салон. Поставивши оцінку “середньо”, експерти сумніваються, що кросовер захистить водія під час серйозної аварії.

Аналогічний середній бал модель отримала за ремонтопридатність та економічність обслуговування. За активну безпеку, а також захист пішоходів і пасажирів Aito M7 удостоїли оцінки «відмінно».

Загалом фахівці відзначили, що очікували кращих результатів від автомобіля, вартість якого починається від 300 000 юанів.

На початку вересня європейські фахівці провели серію краш-тестів автомобілів китайських, корейських та американських марок. Внаслідок випробувань моделі з Піднебесної показали чудову безпеку.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело carnewschina.com