У практично нового Hummer EV виявили несподівану проблему

Відразу після виходу електричного пікапа Hummer EV люди мали дуже багато очікувань від цього авто і більшість з них виправдалися. Водночас якість автомобіля пізнається з плином часу, тому поїздивши трохи на електропікапах від GMC люди почали ділитися відгуками та далеко не завжди позитивними.

Раніше в мережі повідомляли про проблеми з ізоляцією автомобіля, тепер же один із власників заявив про те, що у машини просто протікає дах… Найімовірніше подібний нюанс пов’язаний з тим, що в авто знімні панорамні панелі на даху і при їх установці потрібно бути досить акуратним. Повідомляється, що вода потрапляє до салону крізь стики панелей даху як спереду, так і ззаду.

Після звернення до сервісного центру, дилер швидко знайшов рішення. У автомобілі Hummer EV Edition 1 просто замінять передні та задні I-Bar на модернізовані з іншими ущільнювачами та без водяних каналів. Власнику це нічого не вартує. Для виконання всіх робіт йому потрібно буде залишити автомобіль у дилерському центрі лише на кілька годин.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело auto.bigmir.net