Mercedes-Benz представила концепт двомісного електричного позашляховика Maybach

Mercedes-Benz презентувала концепт-кар під назвою Project Maybach. Електромобіль привертає до себе увагу незвичайним дизайном, розробленим минулого тижня дизайнером Вірджилом Абло (Virgil Abloh).

Project Maybach є величезним позашляховиком, довжина якого досягає шести метрів. При цьому йдеться про двомісний автомобіль, обриси кузова якого віддалено нагадують американські маслкари, такі як Dodge Challenger.

Mercedes-Benz заявляє, що кожен елемент інноваційного автомобіля був побудований з нуля. Project Maybach має прозорий капот, під яким розміщені сонячні елементи, що забезпечують зарядку акумулятора.

Автомобіль демонструє цікаве поєднання великих позашляхових коліс та навісного обладнання, що є атрибутами машин для любителів активного відпочинку на природі, з преміальними матеріалами, що використовуються в обробці салону, та відомими елементами дизайну Maybach, що видають у новинці авто класу люкс.

На жаль, технічні характеристики електромобіля не розкриваються. Варто відзначити, що новинка виглядає як завершений продукт, тому буде не дивно, якщо в якийсь момент Project Maybach у тому чи іншому вигляді вийде на ринок.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело gizmochina.com