Названо п’ять позашляховиків, які не бояться корозії

Покупка позашляховика – це серйозне рішення, яке передбачає тривалу експлуатацію в самих різних умовах. Одним із ключових факторів, що визначають довговічність автомобіля, є його стійкість до корозії.

Фахівці назвали п’ять позашляховиків, які демонструють найбільшу стійкість до іржі.

Toyota Land Cruiser Prado (150)

Японський позашляховик заслужено займає перше місце. Компанія Toyota відома якістю збірки та використанням стійких до корозії матеріалів. Land Cruiser Prado (150) має товсту раму та якісну обробку кузова, що дозволяє йому не ржавіти протягом багатьох років.

Kia Mohave

Корейський позашляховик Mohave також відрізняється високою стійкістю до корозії. Іржа може з’явитися тільки на краю капота, а пороги, нижня частина і елементи гальмівної системи практично не схильні до корозії.

Jeep Grand Cherokee IV покоління

Jeep Grand Cherokee IV покоління, особливо рестайлінгові версії, демонструє гідну стійкість до корозії. Однак для дорестайлінгових моделей характерна поява іржі на передніх стійках під кріпленнями крил.

Land Rover Discovery 4

Discovery 4 відомий своєю якісною збіркою та надійністю. Навіть в найстаріших машинах корозія зазвичай спостерігається тільки на початковому етапі.

Hummer H3

Американський кросовер Hummer H3 також має високий рівень корозійної стійкості. Міцна рама та якісне покриття корпусу забезпечують тривалий термін служби без іржавіння.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!