Rivian запускає вигідну пропозицію для покупців

Поки що лише в США

Компанія Rivian запустила довгоочікуваний магазин уживаних автомобілів, пропонуючи клієнтам можливість придбати електромобілі R1S та R1T з гарантією заводу-виробника та поверненням протягом 7 днів або 500 миль. Поки що програма доступна тільки в Каліфорнії та Іллінойсі, але найближчим часом планується розширення на інші штати.

Для стартапу, який працює безпосередньо з клієнтами, організація продажу вживаних автомобілів — непросте завдання. Однак це важливий крок, який дозволить залучити більше клієнтів та запропонувати їм доступніші варіанти електромобілів. Rivian також пропонує докладний звіт Carfax і гарантує, що кожен автомобіль пройшов повну інспекцію перед продажем.

На момент запуску в магазині є близько 20 уживаних моделей 2022 і 2023 років, серед яких переважають версії з чотирма моторами і великою батареєю. Ціни починаються від 56210 доларів за R1T і від 71170 доларів за R1S Quad Large. У майбутньому Rivian планує запустити програму trade-in для власників старих моделей, щоб вони могли легко оновитись до версії 2025 року.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело electrek.co