Журналісти протестували новий Duster, назвавши його плюси та мінуси

Renault Duster давно продається в Україні і це дуже популярний автомобіль на нашому ринку. Нещодавно ця модель перейшла до третього покоління і вже дісталася європейського ринку під маркою Dacia. Італійські журналісти одними з перших взяли кросовер на тест та оцінили зміни, що відбулися з автомобілем.

Автори блогу на порталі «it.motor1» стверджують, що новий Duster – це один із найочікуваніших автомобілів цього року в Європі. На їхню думку, у новій генерації ця модель остаточно струшує з себе репутацію «спартанського» кросовера, зосереджуючись на таких елементах, як дизайн та практичність.

Незважаючи на зміну платформи, розміри автомобіля залишилися плюс-мінус колишніми і повторюють друге покоління. Але за рахунок нового компонування інженерам вдалося збільшити місткість його салону, а також додати до показника вантажопідйомності машини.

Італійські журналісти похвалили новий Duster за його інтер’єр, який зовні вже не виглядає як дешевий у порівнянні з попередником, а також за комплект оригінальних додаткових аксесуарів YouClip, що включають тримач для телефону, сумку і підсклянник.

Захоплених відгуків Duster удостоївся в тому числі за велику кількість роз’ємів USB-C з підсвічуванням і відмінну керованість, що стала помітним кроком уперед порівняно з попереднім кросовером, а також широкий вибір економічних двигунів від гібридів до LPG, що працює на природному газі.

А ось що не сподобалося італійцям, то це жорсткість підвіски машини, яка на нерівностях передає рельєф покриття в салон невеликою вібрацією. Крім того, тестерів не влаштував рівень загального акустичного комфорту у машині.

Замкнула список недоліків нового Duster відсутність на його задньому ряді окремих повітроводів для пасажирів, які зараз є практично у всіх моделях цього класу.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело it.motor1