Суббренд Volvo представив нове електричне крос-купе із запасом ходу до 600 км (фото)

Шведська марка Polestar, що належить компанії Volvo, представила на автосалоні в Шанхаї новий купеподібний кросовер Polestar 04.

В основу серійної «четвірки» ліг концепт Precept зразка трирічної давності. На це в першу чергу вказує відсутність заднього скла і традиційного салонного дзеркала заднього виду, яке поміняли на цифрове.

Серед інших цікавих особливостей Polestar 4 можна відзначити висувні ручки дверей, безрамкове бічне скління, «двоярусні» фари та оброблений екологічними матеріалами салон у стилі soft tech, дизайн якого натхненний індустрією моди та спортивного одягу.

У списку обладнання значаться мультимедійний комплекс на ОС Android з 15,4-дюймовим дисплеєм, опціональна акустична система Harman Kardon з 13 або 16 динаміками, 9 подушок безпеки та асистуючий комплекс Mobileye SuperVision, що працює за допомогою 12 камер, радару та 12 ультразвукових сенсорів.

Продавати Polestar 4 будуть у двох версіях: з одним електромотором потужністю 272 к.с. (343 Нм) та двома електромоторами із загальною віддачею 544 к.с. та 686 Нм. Перша може набирати сотню за 7,4 секунди і проїжджати без підзарядки до 600 км, а друга – за 3,8 секунди при запасі ходу до 560 км за циклом WLTP.

Нещодавно у Volvo заявили, що електромобілі та бензинові авто скоро зрівняються в ціні.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!