Новий рамний позашляховик Ford Bronco стане ексклюзивом для Європи

Рамний позашляховик Ford Bronco стане ексклюзивом для Європи. Прес-служба американської марки заявила, що новий Bronco з’явиться в Старому Світі «у обмеженій» кількості, а на різноманітність версій розраховувати не доведеться.

Натомість у Європі культовий рамний всюдихід буде доступний із солідним набором базових опцій. На старті продажу покупців чекає спецверсія First Edition з індивідуальним порядковим номером та унікальним декором.

Офіційно підтверджено, що європейці зможуть вибирати між «позашляховими» збірками Outer Banks і Badlands, тобто покришки зовнішнім діаметром 32 або 33 дюйми будуть в базі, а доплачувати за 12-дюймовий тачскрин медіасистеми, камери помічник GOAT не доведеться.

У Європі єдиним варіантом буде чотиридверний Ford Bronco з м’яким верхом, 2,7-літровим V6 EcoBoost (335 сил, 563 Нм) та 10-ступінчастим автоматом. У стандартну комплектацію входять посилені мости Dana, система відключення стабілізатора поперечної стійкості, електромеханічна роздатка, а також всюдихідні амортизатори Bilstein.

Судячи з опису, Ford не розраховує на солідний продаж Bronco за океаном, і це логічна стратегія, адже в США попит поки що перевищує пропозицію. Можна припустити, що в Європі рамний позашляховик виявиться дорогим, проте офіційний прайс-лист з’явиться лише до другої половини року.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!