Найпотужнішу серійну Mazda в історії показали наживо до анонсу

Трирядний позашляховик Mazda CX-90 2024 модельного року має представити сьогодні, 31 січня, проте автомобіль показали буквально за кілька годин до презентації.

Фотографії пропонуються оцінити новий колір Artisan Red Premium, який дебютує в Mazda CX-90 2024. Колісні арки пофарбовані в такий же колір. Хромовані акценти перегукуються з колісними дисками та рейлінгами на даху. Поки що невідомо, чи запропонує японський автовиробник покупцям свою версію пакетів BMW Shadowline або Mercedes Night, які дозволяють затемнити хромовані деталі

Як пише Autoevolution, форма задньої частини позашляховика говорить про те, що автовиробник хотів максимально збільшити простір для тих, хто сидітиме в третьому ряду. У той же час, багажник буде досить містким навіть при використанні всіх місць.

Задні пасажирські двері мають трохи більший розмір, ніж двері переднього пасажира. Це забезпечує легкий доступ до третього ряду, що сподобається сім’ями з дітьми.

Ми вже знаємо, що авто буде оснащене абсолютно новим 3,3-літровим двигуном Inline Six e-Skyactiv Turbo з найвищою потужністю (340 к.с.) і моментом (500 Нм), що крутить, серед усіх серійних бензинових двигунів Mazda. У парі з цим двигуном буде працювати нова восьмиступенева автоматична коробка передач.

Усі подробиці будуть опубліковані сьогодні.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело autoevolution.com