Компанія Sono Motors представила самозарядний електрокар

Німецький виробник електромобілів Sono Motors презентував наступне покоління самозарядного електромобіля Sion. Компанія створила власну платформу для використання інновацій в сонячних технологіях, що були народжених на Сіоні.

“Ми знайшли спосіб забезпечити стійку і безкоштовну електроенергію для різних транспортних додатків, замінивши традиційний процес “фарбувального цеху” на інтегровані сонячні технології”, – зазначає Йона Крістіанс, співзасновник і генеральний директор Sono Motors. – “Хоча наша сонячна технологія дешевше, легше і набагато ефективніше, ніж звичайні сонячні елементи на основі скла, мене найбільше радує потенційне використання, яке виникне завдяки її неймовірній гнучкості. Ми продовжуємо вдосконалювати цю технологію і з нетерпінням чекаємо наших наступних досягнень”.

Нові сонячні батареї Sono являють собою наступний крок в області “зелених” технологій. Потенційно ця технологія може використовуватися також в різних мобільних додатках і повністю позбавити споживачів від традиційних двигунів внутрішнього згоряння.

Нагадаємо, що нова генерація електрокару Sion була продемонстрована на виставці CES 2021. Саме там було вперше представлена серійна інтеграція нових сонячних панелей в корпус моделі електромобіля.

Компанія Sono Motors вже домоглася видатних результатів, розмістивши сонячні батареї на всіх прямих і вигнутих зовнішніх частинах корпусу електрокара. Також автовиробник зробив крок вперед у розробці програмного забезпечення. Інформаційно-розважальна система в авто взаємодіє з додатком у смартфоні. Високоякісні матеріали поверхні та інноваційна приладова панель надають електромобілю сучасний вигляд.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело designboom.com