Концерн Volkswagen анонсував дебют ще одного члена сімейства ID

Концерн Volkswagen анонсував дебют нового електричного седана ID.7 на виставці CES.

Покупці на ринках за межами США можуть зайти до дилерського центру Volkswagen та виїхати на будь-якій кількості електромобілів, від хетчбека ID.3 до трирядного позашляховика ID.6. А ось у американців вибір дуже обмежений – їм пропонується лише компактний ID.4, а незабаром до нього приєднається електричний фургон ID.Buzz. Але незабаром в Америці з’явиться третій представник сімейства ID.

Volkswagen ID.7 приєднується до модельного ряду VW для США та дебютує цього тижня на виставці CES у Лас-Вегасі. Це вперше, коли VW офіційно представила новий ID.7, і хоча остаточний серійний кузов ще покритий «цифровим камуфляжем», розмір і обсяг повинні допомогти пролити деяке світло на те, що саме являє собою ID.7 у серійному вигляді.

У ID.7 використовується та сама модульна платформа для електрокарів MEB, що і у всій лінійці електромобілів Volkswagen Group, але він не такий компактний, як ID.4. Колісна база ID.7 становить 2969 мм, а загальна довжина становить 4940 мм. Це робить цей електромобіль трохи більш ніж на 7 см довшим, ніж Arteon, і VW обіцяє місткий та висококласний салон завдяки цій додатковій довжині.

У рамках прагнення VW модернізувати свої внутрішні технології, ID.7 обіцяє новий 15,0-дюймовий сенсорний екран, сенсорні повзунки з підсвічуванням, проєкційний дисплей з доповненою реальністю та навіть вентиляційні отвори з цифровим керуванням, які автоматично регулюють температуру в автомобілі залежно від температури на вулиці. Голосовий асистент Hello Volkswagen також буде доступний в ID.7 для управління основними функціями.

Наразі такі речі, як розмір батареї та вихідна потужність, а також ціна, все ще невідомі, але VW заявляє, що ID.7 проїде близько 700 кілометрів у європейському циклі WLTP.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com