Спростовано «фейк» про виробництво нового кросовера під брендом ЗАЗ

Декілька днів тому на багатьох українських сайтах, які в гонитві за дешевими «сенсаціями» не спроможні елементарно перевірити інформацію, з’явилася новина про те, що Запорізький автомобілебудівний завод має намір в найближчій перспективі налагодити виробництво нового кросовера спільно з одним з китайських автовиробників. Причому, під брендом ЗАЗ. Корпорація УкрАВТО, звичайно, цей «фейк» змушена спростовувати.

«Корпорація УкрАВТО завжди дотримувалася політики відкритості та звертається до медіа з проханням дотримуватися журналістської етики, одна з основних позицій якої – перевірка фактів на предмет правдивості та звернення за інформацією до офіційних джерел.

Найбільший оператор ринку нових автомобілів і постачальник послуг сервісу, Українська Автомобільна Корпорація, до складу якої входить Запорізький автомобілебудівний завод, заявляє, що не веде ніяких переговорів з FAW Group і не планує запуск виробничого проєкту з використанням агрегатної бази моделей вищезгаданого автовиробника.

Зараз на конвеєрі Запорізького автомобілебудівного заводу ведеться виробництво ряду моделей Groupe Renault, а також моделей KIA», – сказано в повідомленні УкрАВТО.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!