Концерн Volkswagen представив салон нового T7 Multivan

Volkswagen представив нове тизерне відео з Transporter/Multivan генерації T7, прем’єра якого повинна буде пройти вже в червні.

У невеликому ролику автовиробник представив нову систему трансформації інтер’єру мікроавтобуса. Відповідно до опублікованого відео, компанія збирається відмовитися від цільних диванів на користь незалежних роздільних сидінь. А трохи пізніше з’явилося відео, яке демонструє мультимедійну систему нової моделі.

Нагадаємо, що спеціально створена система рейок дає можливість зрушувати задні сидіння вперед і звільняти, таким чином, додатковий простір для транспортування велосипедів або ж дощок для серфінгу. Другий ряд крісел, також можна буде розвертати на 180 градусів, а знайомий за колишніми «Мультивен» стіл отримає нове виконання і буде наближатися до будь-якого з сидінь обох рядів.

Крім того, ще однією особливістю Volkswagen T7 буде велика площа скління. Його більшу частину візьме на себе панорамний дах з двома люками. Відзначимо, що технічне оснащення мікроавтобуса сьомої генерації поки не розкривається. Експерти припускають, що автомобіль буде зібраний на модульній архітектурі MQB.

Частина двигунів в цьому випадку перекочує від «восьмого» Golf, який оснащений 2,0-літровим турбодизелем TDI з віддачею 115/150 к.с., і заряджається гібридною установкою на базі бензинового турбодвигуна 1.4 TSI з сумарною потужністю 245 к.с.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!

Джерело motor1.com